Saját csúcsait döntögeti a VIVA

Vágólapra másolva!
A VIVA szerdán, napközben - célcsoportjában, a városi 15-29 évesek körében - 10 százalékos közönségarányt ért el. A teljes lakosságon belüli 15-29 évesek körében 7,9 százalékos volt a közönségarány ugyanebben az időszakban.
Vágólapra másolva!

A magyar zenetévé 1997-es fennállása óta a legkiemelkedőbb share adatokat produkálta május 4-én. Ez az eredmény - messze felülmúlva a zenetévék nyugat-európai és észak-amerikai szokásos közönségarányát - több mint 50 százalékkal magasabb az előző évek azonos adataihoz képest. Az AGB által mért összes csatorna közötti részesedés rangsorában a VIVA - szigorúan célcsoportjában! - a harmadik helyen szerepel, kizárólag a két vezető általános szórakoztató csatorna, az RTL Klub és a TV2 tudott nagyobb százalékot elérni.

Kiemelkedően magas nézettségnövekedést produkált a VIVA naponta jelentkező délutáni élő műsora, az Interaktív is. A délután három és öt között jelentkező műsor célcsoporton belüli részesedése jelentősen nőtt: az Interaktív szerdai közönségaránya 14,1 százalékos volt.