Kislánya követi a krokodilvadászt

Vágólapra másolva!
Bindi Irwin közelmúltban elhunyt apja nyomdokaiba lép: saját, gyerekeknek szóló műsort kapott a Discovery Kidsen - amelynek egy-két jelenetében maga Steve Irwin is szerepel.
Vágólapra másolva!

A mindössze nyolcéves kislány igen rátermettnek tűnik, legalábbis ami a nyilvános szereplést illeti: az apja tiszteletére tartott megemlékezésen ő beszélt a család nevében, az összegyűlt több mint ötezer ember előtt, majd október 11-én ő adta át a gyerekközönség által legjobbnak tartott műsornak a Nickelodeon Kids Choice díját.

Most itt a lehetőség, hogy a tévében is megmutassa magát, a Discovery Kids csatornán ugyanis indul a Bindi, The Jungle Girl, melynek ő a címszereplője. Bindi a műsor keretében - amolyan mini-Tarzan módjára - a dzsungelben lakik, egy fára épített házban, innen mutatja be a nézőknek az őt körülvevő állatokat.

A show-t eredetileg apjával együtt csinálta volna az ifjú természetfilmes, állítólag mindketten nagy izgalommal készültek a közös szereplésre. A sors aztán közbeszólt, a nagyhírű krokodilvadász elhalálozott - néhány jelenetben azonban így is meg fog jelenni, természetesen olyanokban, amelyeket még a szomorú esemény előtt vettek fel.

A kislány (és vele együtt az egész család) azonban így is nagyon várja, hogy képernyőre kerüljön a 26 részes ismeretterjesztő sorozat. A gyereksztár saját elmondása szerint, a filmbéli Bindi "nagyon szerencsés, hiszen egész nap a vadvilág teremtményeivel lóghat együtt, néha csak megpuszil egy koalát vagy magához ölel egy kígyót." Ez utóbbi valahonnan nagyon ismerősnek tűnik.