Nincs pénzünk igazi tévésztárra

Vágólapra másolva!
Gáti Kati felbukkant a Vészhelyzet-ben, a Születetett feleségek-ben, most újra a 24-ben, de ő kanadai születésű magyar, így van némi fórja. Mikor lesz saját világsztárunk, mikor jelenik meg a Lost-ban Oroszlán Szonja, tépett ruhában?
Vágólapra másolva!

Dobó Kata esete is bizonyítja, hogy nem könnyű hollywoodi karriert csinálni - még tévésorozatokban sem, nemhogy nagy költségvetésű mozifilmekben. Gáti Katinak kisebb szerepei már voltak világszerte ismert sorozatokban, így felbukkant a 24-ben, a Született feleségek-ben, meg korábban a Vészhelyzet-ben is. Nálunk ez is siker, ennek is örülni kell, pláne, hogy a művésznő alulról kezdte: első színpadi fellépésén egy patkányt alakított - igaz, ekkor még csak hároméves volt.

Olvasóink egy héten át szavazhattak. "Lesz majd más, igazi tévészárunk?" - így hangzott a kérdés, és a többség magyarosan borúlátó, mert tízből heten egyáltalán nem bíznak ebben. A legtöbben (22,7%) úgy vélik, nagyon sok pénz kell ahhoz, hogy valaki befusson az Államokban, hogy komoly tévészerepekhez jusson. 17,6 százalék gondolja úgy, hogy ez nem annyira az anyagiak, inkább talentum kérdése - azaz nem lesz magyar világsztár A szökés-ben vagy a Feleségek-ben, mert hiányzik a tehetség. A válaszadók 16%-a ellenben úgy látja, hogy a kaliforniai angol tökéletes ismerete kell egy jó karrierhez, azaz a nyelvi nehézségek miatt nem lesz Hujber Ferenc a Heroes főbb karaktere, vagy Oroszlán Szonja a Lost újabb, titokzatos módon, és tépett ruhában felbukkanó szereplője. További 11 százalék úgy látja, hogy nem a pénz, a nyelv vagy a tehetség hiánya az akadály, hanem a kitartás: hamar feladják a magyarok?

Forrás: [origo]

Derűlátóbbnak bizonyult olvasóink szűk harmada, ugyanis 21% úgy véli, hogy már egy-két éven belül lehet magyar a világszerte sikeres sorozatokban, és további 11% abban bízik, hogy tíz éven belül bizonyítunk.