Meg Ryan tévésorozatban folytatja

Vágólapra másolva!
Meg Ryan az HBO egy minisorozatában vállalt szerepet - utoljára 1985-ben láthattuk őt tévés produkcióban.
Vágólapra másolva!

A számos romantikus filmből (Francia csók, Harry és Sally stb.) ismert színésznő utoljára 1985-ben tűnt fel a tévé képernyőjén, de a téma sem volt neki való, hiszen a Wildside című westernsorozatban kellett volna nagyot alakítania. Ezután A bolygó kapitánya rajzolt szereplői egyikének ugyan még kölcsönadta a hangját, de arcát nem láttuk többet a tévésorozatban.

Most azonban itt a remek alkalom, Ryan kisasszony ugyanis elvállalta egy HBO-s minisorozat főszerepét, méghozzá nem is akármilyen alkotásban. A csatorna ugyanis a The Best Awful című regény tévés adaptációját készíti, melynek előzménye nagy sikert aratott, könyv és film formájában egyaránt: a Képeslapok a szakadékból című műről van szó, amelynek 1990-es filmváltozatában Meryl Streep játszotta a főszerepet.

A mostani alkotás a Hollywoodban boldogulni próbáló színésznőcskék történetét folytatja, Meg Ryan pedig az egykor Streep által megformált Suzanne Vale bőrébe bújik. Külön érdekesség, hogy a könyveket az a Carrie Fisher írta, aki annak idején Leia hercegnőt játszotta a Csillagok háborúja-sorozatban. Fishernek kapóra is jön, hogy a filmtől indult, hiszen megfilmesítésre szánt regényeit ő maga szokta átírni forgatókönyvvé, és nincs ez másként a The Best Awful esetében sem.