Tánccal verik át az utca emberét

Vágólapra másolva!
A tévé jelenlegi táncőrületét meglovagolva, az ITV különleges műsorral készül, hogy meglepje az utcán gyanútlanul járkálókat.
Vágólapra másolva!

Bizonyára mindannyian emlékszünk különféle musicalekből olyan szürreális jelenetekre, amikor a főhős, minden ok nélkül dalra fakad és elkezd táncolni - van, amikor a nyílt utcán. Ha ez önmagában még nem lenne eléggé fura, az őt körülvevő gyalogosok rátesznek még egy lapáttal: ahelyett, hogy mosolyogva vagy zavartan tovább haladnának, inkább átveszik a ritmust és maguk is táncolni kezdenek.

Valami ilyesmit szeretne megvalósítani az ITV legújabb műsorötletével, de itt legalább egy ember lesz, aki nem biztos, hogy belemegy a játékba. Az alapkoncepció szerint ugyanis a fent vázolt szituáció előadásával vernének át valakit a készítők. Egy jól begyakorolt koreográfiát követve a célszemély(ek) körül, egyszer csak táncra perdülnek a gyalogosok.

Az It's Now or Never címet kapott műsort természetesen úgy csinálták meg, mintha minden spontánul történne: vannak, akik egyből táncolnak a többiekkel, mások csak rövidebb-hosszabb húzódozás után szállnak be. Emberünk tutira meglepődik, ezután már csak az a kérdés, hogy ő maga hogyan reagál a helyzetre: elkezd énekelni-táncolni vagy minél előbb igyekszik távozni a színről.

A műsor nemcsak klasszikus átverési helyzetet teremt, de várja olyanok jelentkezését is, akik így szeretnék meglepni szeretteiket. A spontán kirobbantott tánc, nem utolsó körítés egy lánykéréshez, de a szervezők szerint arra is remek eszköz, hogy valaki így közölje szerelmével: felépült egy gyógyíthatatlannak tartott betegségből.