Megalázott Mónika, negyvenfokos láz

Vágólapra másolva!
Ezúttal nem volt ellenfele az RTL Klub táncos produkciójának, szombat este a tévézők fele a Szombat esti láz című műsort nézte.
Vágólapra másolva!

Múlt szombaton még Megasztár sem volt, hogy megakadályozza vagy megnehezítse a Szombat esti láz című táncos show nézettségi sikerét, ennek megfelelően az RTL-közeli médiaszemélyiségek ritmikus mozgása komoly nézőtábort csábított. A teljes tévéző lakosságnál 50,3 százalékos közönségarányt ért el a fél nyolc és este tíz közt futó műsor, azaz százból ötven tévéző az RTL Klubon csüngött, ez pedig kétmillió 91 ezer honpolgárt jelent. Ugyanebben az időpontban a TV2 a Hajrá, csajok című vígjátékkal kísérletezett, mindhiába. Az m1 ugyanekkor a Miss Universe Hungary döntőjét adta (11 százalékos közönségarány), majd a Kalózok című magyar filmet dobta be.

Forrás: RTLKLUB

A kereskedelmi célcsoportban, a 18 és 49 éves kor közti nézőknél is a táncos show nyert, 46,1 százalékos közönségaránnyal, ami döntő fölény, hiszen a "csajok" nem hajráztak elég jól, 20 százalék alatt maradtak.

Forrás: RTLKLUB

"Napi három órát próbáltunk, nekem az egész életemet fenekestül felforgatta. Medveczky Ilonának van konfliktusa velem, és nem nekem vele. Ez a verseny messze túlnőtt azon, mint amiről eredetileg szólt. Én azt gondoltam, hogy ez egy jó buli lesz, egy jó szórakozás, hát, mit mondjak - nem teljesen az lett. Mindenki sokkal komolyabban vette, mint ahogy kellett volna" - nyilatkozta a Reggeli-ben Erdélyi Mónika, aki nem csak kiesett szombaton, még megalázó kritikát is kapott a zsűritől.