Élet a Jóbarátok után

Vágólapra másolva!
Van-e élet a Jóbarátok után? Erre a kérdésre szeretne választ kapni a sorozat Monicája, Courteney Cox-Arquette - természetesen kamerák előtt beszélgetne erről egykori barátaival.
Vágólapra másolva!

Courteney Cox-Arquette saját talkshow-t szeretne. Ebben önmagában nincs semmi új, hisz számos színész, illetve színésznő vezet tévéműsort. Mindenki kedvenc Monicája azonban arra a figurára helyezné a hangsúlyt, amely elhozta neki az ismertséget annak idején, és amellyel máig azonosítják. A műsor ötletét az adta, hogy ez nagyjából a Jóbarátok című sorozat minden szereplőjével így alakult.

Matt LeBlanc a sikersorozatban játszott figuráját egyszerűen átvitte egy másik műsorba, amely a rövid, de velős Joey címet kapta. A többiek játszanak néha mozifilmekben, de régi népszerűségüket nemigen tudják visszahozni, a nézők pedig legfeljebb meglepetten kiáltanak fel, hogy mit keres Chandler Bruce Willis szomszédságában (Bérgyilkos a szomszédom). Egyedül talán Jennifer Anistonnak sikerült elszakadnia Racheltől, de ő is csak Brad Pittel való házasságának köszönhette, hogy civil nevét is megtanulta a közönség.

Cox-Arquette a tervek szerint épp erről a jelenségről beszélgetne egykori munkatársaival. A jó barátok újra összeülnének, hogy megbeszéljék, mi minden történt velük a sorozat vége óta. A The Mirror szerint a színésznő azt szeretné, ha a talkshow inkább csak amolyan traccspartinak hatna - mint a szereplők beszélgetései a sorozatbéli Central Perk kávézóban.

A helyzetet persze megkönnyíti, hogy a hat fiatal állítólag a valóságban is jóban van egymással. Cox-Arquette a hírek szerint már hónapok óta tárgyal különböző producerekkel, de egyelőre még nem született semmilyen konkrét döntés az ügyben. Mindenesetre azért a színésznőnek így is megy a szekere, legutóbb például az FX csatorna fogadta el Dirt című sorozatát.