A provokatív Jerry Springer új szerepben

Vágólapra másolva!
A provokatív talkshow-járól elhíresült Jerry Springer legújabban az Aladdin's Cave nevű kalandos vetélkedőt vezeti, a műsor az ITV1-on kerül adásba.
Vágólapra másolva!

A magyar nézők leginkább a saját nevével fémjelzett talkshow-ból ismerhetik Springert - a műsort a Viasat3 adta annak idején. A "bevallom, hogy meleg/drogos/prostituált vagyok" tematikájú adástól kezdve az olyan részekig, amelyekben valaki csoportos szexbe akarta bevonni élettársát, minden provokatív témát felvonultatott a sorozatban.

A szereplők a leggyengébb esetben is anyáztak, de gyakran neki is estek egymásnak, közben Springer - a közönség "Jerry, Jerry" kántálásának közepette - elégedetten vigyorgott valahol a hátsó sorokban - nehogy az ütésekből esetleg ő is kapjon egyet. A műsorvezető most némileg szolidabb szerepben tűnik fel, bár a helyzet bármikor eldurvulhat, hiszen a játék, amelynek vezetését elvállalta, értékes tárgynyereményekért folyik.

Az Aladdin's Cave címet kapott műsorban párok küzdik be magukat egy kincsekkel teli barlangba, ahonnan a próbák sikeres teljesítése után, akármelyik három tárgyat kihozhatják magukkal. A játék pontos menetét még nem közölték a készítők, de a lényeg, hogy a párok a másik, rivális duóval szembeni taktikai ügyetlenség miatt, persze elveszíthetnek mindent, amit a kezükbe kaptak.

A műsor sok tekintetben hasonlít a The Crystal Maze című vetélkedőre, amelyben különféle kalandos (azték jellegű, elsüllyedt hajót imitáló) pályákat kell teljesíteniük a résztvevőknek. Mindenesetre az ITV egyik vezetője, Liam Keelan szerint az Aladdin's Cave egy nagyszerű játék, amelynek vezetéséhez épp Springer a tökéletes személy.