11 éves gyerek vitte az 1 milliót

Vágólapra másolva!
Véget ért a tengerentúlon a legújabb tehetségkutató show - az egymillió dolláros fődíjat, káprázatos énekhangjával, egy tizenegy éves kislány nyerte el.
Vágólapra másolva!

Az America's Got Talent című tehetségkutató show-t egy tizenegy éves kislány, a philadelphiai Bianca Ryan nyerte meg, a közönségszavazás alapján ő bizonyult a legjobbnak. Bár a műsor - az American Idol-lal ellentétben - nem csak énekeseket keresett, hanem mindenféle művészeti ágból várta a jelentkezőket, a kis Bianca mégis egy dallal nyerte meg a versenyt.

A kislány, egy korához képest érett dal előadásával, Janis Joplin Piece of my Heart című szerzeményével kápráztatta el a közönséget. Persze, egyből érthetővé válik a dolog, ha azt nézzük, hogy Bianca szakmai felkészítője, ha úgy tetszik, edzője egy kétszeres Grammy-díjas gospel-énekesnő, bizonyos Yolanda Adams volt.

A zsűri (David Hasselhoff, Brandy és az újságíró-tévés Piers Morgan) döntése ugyan nem egyezett meg a közönségszavazás eredményével, de mint tudjuk, a nézőnek mindig igaza van. A hivatalos bírálóbizottság egyébként a The Millers nevű country-bandát jelölte meg legjobbként, amelyet két indianai srác alapított.

Nekik is van még esélyük azonban a győzelemre, hiszen alig ért véget az első szezon, az NBC máris meghirdette a következő fordulót, amelyre már várják a jelentkezéseket.