Stílust vált a Balázs-show

Vágólapra másolva!
Rendhagyóan indul a Balázs-show 2006-os évadja. Szeptember 4-én és 5-én a szokásostól eltérő adással jelentkezik a műsorvezető.
Vágólapra másolva!

Könnyes a szem, a pillantás riadt, mintha a jól megszokott falusi vegyesbolt helyett a tinilány véletlenül Mos Eisley lepukkant kantinjába nyitott volna be, és Piri néni helyett egy vuki meg pár java fogadta volna - holott csak annyi történt, hogy egy törékeny, kéthetes kapcsolat ért véget a kamerák előtt, hiszen a nem túl okos Jani elhencegett azzal, hogy a diszkó mögött megvolt a csók a tinilány nővérével is. Megszokott kép.

Ezúttal nem a párjukat megcsaló tinik, egy buli mámorában kapott részeg csók miatt felháborodott fruskák vagy hűtlenségüket büszkén vállaló, teljesen ismeretlen, ifjú szakmunkástanulók lesznek a vendégek, hanem igazi sportlegendák érkeznek a stúdióba: Güttler Károly, Csollány Szilveszter, Wichmann Tamás, Kőbán Rita, Martinek János, Csapó Gábor és Grosics Gyula, akik őszintén vallanak a sikerekről, kudarcokról, magánéletükről. Tabuk nélkül beszélnek olyan elismert olimpikonok, akiket még nem láthatott a néző egyszerre, egy helyen.

Csollány arról beszél, hogy az olimpia sikerei után hogyan került a padlóra, Martinek az öngyilkossági kísérletének igaz történetét tárja a nézők elé,Güttler elmondja, miként tudta feldolgozni, hogy szinte minden létező díjat megnyert, olimpiai aranyat azonban nem sikerült.Wichmann gyermekkori balesetéről, sántasága miatti megaláztatásairól és arról beszél, hogy lett élsportoló, Kőbán a feszültségekről, a csapattársaival kialakult viszonyról elmélkedik, Csapó inkább a siker és a nők témakörét választja, Grosics pedig az 1954-es VB-re, a hazaárulás vádjára, a sikerek utáni kudarcokra emlékezik.