Újabb műsorvezetőből lehet kormányszóvivő

Vágólapra másolva!
Batiz András után egy másik tévés, Demcsák Zsuzsa is a kormánynál vállal munkát - legalábbis erről számolt be a TV2 hírműsora, a Tények. 
Vágólapra másolva!

Több internetes portálon és a Tények-ben is napvilágot látott a hír, miszerint Danks Emesét, Demcsák Zsuzsa váltaná a kormányszóvivői poszton, annak ellenére, hogy ezt egyik oldalról sem erősítették meg - igaz, nem is cáfolták. A kormány hivatalos közleményt is kiadott, miszerint "eddig sem, ezután sem foglalkozik személyi találgatásokkal, most sem teszi. A kormány szóvivője Danks Emese."

Maga Danks Emese egyáltalán nem kívánta kommentálni a hírt, Demcsák Zsuzsa a Tények érdeklődésére pedig annyit mondott, hogy egyelőre még korai bármiről is beszélni. Elképzelhető tehát, hogy a kormány őt választotta új szóvivőjének, hiszen volt már rá példa, hogy valaki a képernyőről kerüljön ebbe a pozícióba: Batiz András, a Fókusz egykori műsorvezetője 2004 októberében mutatkozott be a kormány szóvivőjeként, de mára - családi okok miatt - visszavonult a politikától.

Demcsák Zsuzsát egyébként az MTV-n a Tonik és a Navigátor című műsorokban láthattuk, a TV2-n pedig a Lazac-ban és a Jó reggelt / estét, Magyarország!-ban tevékenykedett, valamint Vizy Andrással (és az admirális szerepébe bújt Bárdy Györggyel) együtt vezette a Fort Boyard - Az Erőd című kalandos csapatjátékot. Mellesleg közgazdaságtudományi diplomával rendelkezik, jelenleg pedig jogot tanul, így nem csupán azért lenne megfelelő a kormányszóvivői pozícióra, mert jól mutat a képernyőn.