Folytatódik a Grace klinika

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub március 13-tól folytatja a Grace kliniká-t, a sorozat sztárjai pedig aláírták az újabb szerződést.
Vágólapra másolva!

A Grace klinika sztárjai újabb évadra írtak alá szerződést, nem mellesleg a fizetésüket is megemelték valamelyest. A főszereplő, dr. Meredith Greyt játszó Ellen Pompeo így már 200 ezer dollárt (vagyis majd' 40 millió forintot) kap epizódonként, a stáb több tagja, James T. Pickens Jr. (dr. Richard Webber), Chandra Wilson (dr. Miranda Bailey), Justin Chambers (dr. Alex Karev) és T. R. Knight (dr. George O'Malley) pedig 125 ezret (forintban 24 milliót) vihet haza egy-egy részért.

A Reuters értesülése szerint, a béremelés ráadásul visszamenőleg is értendő, vagyis a színészek, az ABC-n jelenleg futó harmadik évad eddigi részéire is megkapják a kiegészítést - ezzel igancsak jól járnak, hiszen 17 epizód már lement a szezonból. A korábbi híresztelésekkel (például a sorozat RTL Klubos honlapján található cikkel) ellentétben úgy tűnik, hogy a dr. Izzie Stevenst alakító Katherine Heigl is folytatja a sorozatot. Folynak a tárgyalások a közelmúltban melegellenesnek bélyegzett Isaiah Washingtonnal is - korábban az szivárogott ki, hogy a botrány miatt ő nem kap emelést.

Mindeközben folynak a Grace kliniká-ból készített spin-off előkészületei is, mely az első évad végén felbukkant Addison Shepherd figuráját (vagyis Derek Shepherd feleségét) állítja a középpontba. A doktornőt játszó Kate Walsh-hoz a Day Break egykori főhőse, Taye Diggs is csatlakozik, a pilot epizód a tervek szerint májusban kerül adásba.