Nem ússzuk meg Győzikét

Vágólapra másolva!
A sajtótájékoztatón Virág rutinos, hollywoodi filmsztárként pózolt, Bea asszony megmondta az igazat, ha kellett, a családfő pedig önmagáról beszélt. Láthatóan mindnyájan jól érezték így magukat, a gyakran nem spontán kalandjaikra kíváncsi, jócskán kiéheztetett tévéző pedig egy hét múlva kap friss Győzikét. Volt nagy bejelentés is: alighanem jön a gyerek.
Vágólapra másolva!

"A műsor, amit senki sem néz, de mindenki tudja mi történik benne", ahogy Gáspár Győző egyszer találóan megfogalmazta, jövő hétfőtől újra a képernyőn. Sőt, akinek nem elég a család kalandjait nézni, az fel ne keljen Győzike után a képernyő elől, mert a tavaszi széria adásai után rögtön kezdődik majd Rettegés foka című horror-vetélkedő, ebben pedig Bea asszony néz szembe belső félelmeivel nyálkás rovarok, ronda rágcsálók és még ki tudja mi minden képében. Ezek voltak a legfontosabb információk, melyeket az RTL Klub sajtótájékoztatóján megosztottak az újságírókkal, mielőtt átadták a szót a showmannek.

Győző családjával együtt addigra túl volt már egy embert (de nem sztárt) próbáló fotózáson, Virág például profikat meghazudtoló módon pózolt egyszerre nyolc fotósnak. Bea asszonyon sem látszott a fejgörcs (figyelem, exkluzív, belső információ!), amire előtte barátnőjének suttogva panaszkodott. Győzi nemcsak az új sorozatot szerette volna bejelenteni, hanem azt is, hogy már csak 91 kiló, és három legfontosabb célja teljesült: lefogyott, megszépült, és boldog lett. Kiderült továbbá, hogy apjának igaza van, romákkal nem kéne kezdenie, és hogy tulajdonképpen egy dolog hiányzik neki a teljes harmóniához, az kéne még, hogy a bulvársajtó ne írjon róla marhaságokat.

A jelenlévők az ötödik széria első részéből láthattak egy bejátszást, melyben a családfő Evelynt, a nagylányt, aki kitűnő tanuló lett, Párizsba viszi jutalomutazásra. Győző szerint ebből is látszik, hogy nem igaz, amit róla írnak, az, hogy nem foglalkozik eleget a gyerekekkel, és csak a pénz érdekli. Lesz még őrületes, drámai izgalom a műsorban bőven: apja és lánya kénytelen metrózni, mert elszállítják autójukat, a tilosban forgató stábnak pedig meggyűlik a baja a hatóságokkal Disneylandben.

Győzike szerint meg lehet próbálni utánozni őt, de nem fog menni, ő az első sztár-reality sztár Magyarországon, és az utolsó is, a most forgatott részek anyagaira a rendező is rácsodálkozott, olyan jók lettek. És hogy mi a titka? Az, hogy színésszé vált már a feleségével együtt, véleménye szerint ők ketten az új Stohl András és Dobó Kata, már a stáb sem tudja, hogy mikor játszik, és mikor adja önmagát. Egyetlen ember tudja, Gáspár Győző, aki ezt nem köti senki orrára.

A valósághős szerint nem baj, hogy eleinte azt mondták, hogy ciki, amit csinálnak (Bea helyesbít: most is azt mondják), a lényeg, hogy ők nem mennek egy bizonyos szint alá. Hmm. Legalábbis nem csúsznak el a jégen, mint egyesek, és nem azért van problémája a konkurens csatornával, mert az annak idején kirúgta. Azt szerinte be kell látni, hogy az RTL-nek fut a szekere, amiben neki, az egyik legjobban fizetett sztárjuknak is van szerepe, mások utánozni sem tudják sikeres műsoraikat. Amúgy jelenleg ellenük is vagyonosodási eljárást indítottak: a főhős szerint ez egy újságírónak köszönhető, aki valótlanságokat írt arról, hogy mennyit keres.

Mert Gáspár Győzőnek a legnagyobb problémája azzal van, hogy valótlanságokat írnak róla. Mondjuk azt a beszélgetést tényleg nehéz lehetett komolyan végigcsinálni, amikor egy nyaralás alkalmával azzal a kérdéssel szembesült, hogy a show-ban elpusztult kutya vajon feltámad-e egy későbbi epizódban. Miért kéne szándékosan bántaniuk egy kutyát, ha nélküle is magas a nézettség? - teszi fel a kérdést nem először. Mondjuk, szegény állat alighanem most is élne, ha nem kerül be a műsorba - de ezt hagyjuk is.

Forrás: [origo]

Azt sem szereti, ha a zsebében turkálnak, ők négyen beengedték a kamerákat az életükbe, annyit keresnek ezzel, amennyit megérdemelnek, sőt, még jótékonykodnak is, amit szerinte kevesen mondhatnak el magukról. Az fáj neki, hogy a tönk szélén álló Rádió C-nek nem kellett a pénze, pedig kihúzta volna őket a bajból ügyvezetőként. Kiderült számára, hogy az apjának volt igaza, "romákkal nem szabad kezdeni, abból csak a baj van".

Nos, a fentiekből alighanem kiderült, hogy a tévézőket talán legjobban megosztó személyiség jól van, lelkes, sikerre éhes, és a megfelelő fordulatszámon pörög. Még egy exkluzív bejelentést tartogatott a sajtótájékoztatóra, azt, hogy reményei szerint már úton van a család új tagja, a Viktor nevű trónörökös. Amennyiben apjának ez a kívánsága is teljesül, akkor az ő életét is kizárólag az RTL Klub közvetítheti majd. A rajongóknak ennél jobb hír talán nem is kell: még a következő generáció sem marad Gáspárék valósága nélkül.

A reality-komédia hétfőnként fut tehát, mint korábban. Az MTV egyik legnézettebb műsorával, a Kékfény-nyel, a TV2 az NCIS - Tengerészeti helyszínelők-kel próbálja felvenni a versenyt az elnyűhetetlen Győzővel, de a Viasat is helyszínelőket indít ellene, csak a vegasi csapatban bízik.

T. I.