Mentőakció a Gyilkos számok sztárjáért

Vágólapra másolva!
A Gyilkos számok nyomozója, Rob Morrow, két színésztársával együtt eltűnt a hegyekben, végül a hegyimentők találtak rájuk.
Vágólapra másolva!

A korábban a Miért éppen Alaszká-val ismertté vált Rob Morrow Chad Lowe-val (Földöntúli invázió, A hűtlen) és Fisher Stevensszel (Csak az a szex, Tótumfaktum) együtt indult síelni egy sztárok által kedvelt üdülőhelyre, a Colorado államban található Aspenbe. A kellemes pihenés azonban hamar túlélőtúrává vált, a színészek ugyanis eltévedtek a hegyekben.

Morrow elmondta, bár mindhárman remekül síelnek, egyáltalán nem ismerik a hegyet - így történhetett, hogy vasárnap, a nagy köd miatt hamar letértek a kijelölt pályáról. Ezután akármerre indultak el, sehogy sem találták a visszautat. Szerencséjükre összefutottak egy másik eltévedt csapattal, akik - ellentétben velük - nem felejtették el magukkal vinni a mobiltelefonjukat.

Így sikerült elérniük az aspeni hegyi őrjáratot, akik aztán három óra alatt biztonságban lehozták a társaságot a hegyről. Morrow utólag már derűsen nyugtázta a történteket: "Végül is jól sült el az egész, egy nagy kaland volt mindannyiunknak" - nyilatkozta a sajtónak.