Új műsorvezető a Naplóban

Vágólapra másolva!
Vasárnap este új műsorvezető köszöntötte a nézőket a TV2 Napló-jában: Papp Gergellyel egész nyáron találkozhatunk a képernyőn. 
Vágólapra másolva!

Mióta Sváby András abba hagyta a Napló vezetését az 1 a 100 ellen miatt, azóta Azurák Csaba egyedül viszi a műsort. Neki is kijár azonban a pihenés, így a nyáron, az eddig inkább pimasz riporterként ismert Papp Gergely helyettesíti őt - először július 22-én láthattuk őt ebben az új szerepkörben.

Papp 2005 óta dolgozik a Napló-nál, elsőként a párizsi zavargásokról készített anyagával jelentkezett a képernyőn. A pimasz riporter figurája csak jóval később ötlött fel benne, de ma már nem nagyon van olyan vasárnap, amikor a Napló-ban ne kapna helyet egy-egy odamondogatós riport.

"Miután egy csomó helyzetben csak ez a hangnem az, amit meghallanak az emberek, és szép szóval sokszor egyszerűen nem lehet elintézni ezeket a szituációkat, kénytelen vagyok egy picit hevesebb vérmérséklettel kérdezni" - fogalmazta meg a figura lényegét a riporter az Aktív-nak.

Pappnak egyébként nem csak szakmai téren, de családját tekintve is változás állt be nemrég az életében: áprilisban született meg kisfia, Ábel.