Karsai Zita visszatér a TV2-re

2007.01.17. 10:03

Bódi Sylvi mellett Bíró Ica, Rubint Réka és a Megatánc-ból ismert Karsai Zita is feltűnik majd a Sztárok a jégen című TV2-es show-ban.

A Megatánc ugyan kivívta a szakma elismerését, de csak akkor hozott elfogadható nézettségi adatokat, mikor nem nagyágyú ellen szerepelt. Mikor a Szombat esti láz-zal futott egy időben, akkor villámgyorsan kiderült, hogy a magyar tévézők elismerően hümmögnek egy-egy ismeretlen tehetség piruettjei vagy szaltói láttán, ügyes a gyerek, dörmögik, de aztán elkapcsolnak, és hosszan időznek a rivális csatornán, ahol kevésbé akrobatikus, kevéssé látványos a tánc, de legalább médiaszemélyiségek ropják, széles mosollyal.

A TV2 ezúttal nem szeretné újra elkövetni azt a hibát, hogy újra tökéletesen ismeretlen, ifjú táncosokat dob főműsoridőbe, ehelyett igyekszik minél több ismert hazai személyt belegyömöszölni aktuális, kissé költséges show-jába. Az Megasztár-ral befutott Gáspár Laci ugyan meghívást kapott a műsorba, de meghökkentően koordinálatlan mozgása miatt már rögvest az elején riadalmat keltett, végül belátta, hogy csak kínos perceket tudna okozni önmagának és híveinek, így nem írta alá szerződését.

tv2

Bódi Sylvi

A már biztosan szereplő médiaszemélyiségek közt akad zenész (Nagy Feró), színész (Damu Roland), humorista (Nacsa Olivér), sportoló (Csollány Szilveszter), életmód-tanácsadó vagy fitnesz-tréner (Bíró Ica, Rubint Réka), modell (Bódi Sylvi) vagy táncos (Karsai Zita). A Megatánc-ból ismert lány nevét akkor tanulták meg többen az országban, mikor napfényre kerültek korábban elkészített aktfotói: rá még most is emlékeznek, holott a győztes nevét már sokan elfeledték. Megsúgjuk: Kovács Gergely Csanád volt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK