Südi Iringó műsort vezet az RTL-en

2007.01.26. 11:49

A Szombat esti láz táncosnője a Cool TV után annak anyacsatornájától, vagyis az RTL Klubtól is kapott műsorvezetői felkérést: hétfőtől a Reggeli "Csak csajok" című blokkjában láthatjuk. Südi Iringót kérdeztük a műsorról és tévés karrierjéről.

A Csak csajok sajátossága, hogy minden héten másik két lány vezeti a műsort: láthattuk már ebben a szerepben többek között Görög Zitát, Rubint Rékát, Keleti Andreát - most öt napig Südi Iringóval és a Szombat esti láz házigazdájával, az Indiából frissen hazatért Ördög Nórival ébredezhet az RTL-re kattintó.

A médiában villámkarriert befutó Iringó maga sem tudja, hogyan került a műsorba, egyszer csak kapott egy felkérést, hogy őt szeretnék társműsorvezetőnek. Saját bevallása szerint, minden eddigi tévés szerepébe így csöppent bele - kivéve persze a Szombat esti láz-t, melyre ő maga jelentkezett. "Nagyon boldog vagyok, ha felkérnek, de nem készülök tévés karrierre, szeretnék a táncnál maradni" - nyilatkozta. Így, érthető módon, nem szeretne belefolyni a szerkesztői feladatokba sem, inkább műsorvezetést vállal. A Csak csajok esetében is csupán a témák kiválasztásába szólt bele, előzőleg megbeszélték ugyanis a szerkesztővel, hogy mik a neki való kérdéskörök. Ennek megfelelően a gyermekekkel kapcsolatos, kismamáknak való témák kikerültek a műsorból, annál több lett viszont a "sportos" beszélgetés.

Iringó ugyanis a tánc mellett több sportban is otthon van, erről a tévénézők is meggyőződhetnek vasárnap, a Havazin című műsorban: kiderül például az is, hogy a táncoslány nem csak a parketten, de a sípályán, léccel a lábán is tud keringőzni - ebben egyébként méltó partnere lesz a magazint vezető Kokó. "Nagyon büszke vagyok rá, hogy Kokó megdicsért, milyen jól síelek" - mondta Iringó. A lány egyébként színészi képességeiről is tanúbizonyságot tett már, a Szeszélyes január 18-án vetített epizódjában: itt a Szeszélyes család szomszédját játszotta, akinél Antal Imre végzett mindenféle szerelési munkákat. Iringó először megijedt a feladattól, hiszen azelőtt sosem kellett színészként helyt állnia, de végül a stáb tagjai is nagyon meg voltak vele elégedve.

Természetesen érkezik a Cool TV beígért csevegős show-ja is, csak épp a munkálatok csúsznak kicsit: pár próbafelvétel már megvolt, de Iringó csak a jövő héten ül le tárgyalni a csatorna menedzserével, Szebeni Tamással. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK