Hajdú Péter: Eddig nem hibáztam

Vágólapra másolva!
Hajdú Péter új műsorra készül, erre válogattak a stábbal a múlt héten gyerekszereplőket. Bővebbet akkor tudunk meg, ha van aláírt szerződés.
Vágólapra másolva!

Az MTV-től gyakorlatilag kirúgott produkciója, a Dömsödi Gáborral vezetett Névshowr az ATV egyik legnézettebb műsora, jól ment a saját gyártásban készülő Humorbajnokság is, de az Esti frizbi című beszélgetős bulvárműsor is szép nézettséget hozott a csatornán. A múlt héten castingot tartottak gyerekek számára, így arról kérdeztük a műsorvezető-producert, hogy mire készül.

"Sok száz gyereket néztünk meg, és találtunk legalább húsz tehetséget, akik megfelelnének egy tervezett műsorba. Több csatornával tárgyalunk, de amíg nem írtunk alá szerződést, nem szeretném elmondani, hogy pontosan miről van szó" - mondta Hajdú.

Korábbi produkciói maradnak az ATV-n, így a Humorbajnokság is visszatér majd a képernyőre, de csak 2008 januárjától, ugyanis nem akarják ütköztetni az RTL Klub Csillag születik című műsorával. Sok olyan humorista van ugyanis, aki bejelentkezett az ATV-s show-ra és az RTL-nél is szerencsét próbált: nem lenne szerencsés felvenni a versenyt a piacvezető kereskedelmi csatornával.

Visszatérve a gyerekműsorra: a producer nem tart attól, hogy nézettségi buktát hozna, mint a Kiszel Tündével és Dévényi Tiborral felálló, TV2-s Vásott kölykök, vagy kifulladna, mint Friderikusz Gyerekszáj című show-ja. "A Vásott kölykök szerintem kimondottan rossz műsor volt, a Gyerekszáj pedig azért fáradt el, mert naponta ment. Ez azt jelentette, hogy a nézők láthattak havonta húsz adást belőle, azaz hamar beleuntak. Mi a gyerekműsorral összesen nem tervezünk ennyit, és nem naponta kerülne képernyőre. Az ATV-vel is tárgyalunk persze. Eddig nem hibáztam, az Esti frizbi, a Névshowr és a Humorbajnokság voltak a csatorna legnézettebb műsorai tavasszal" - tette hozzá.