Új arcok a Hősök között

Vágólapra másolva!
Két, máshonnan jól ismert szereplő is bemutatkozik a Hősök következő szezonjában, egyikük állandó szereplő lesz, másikuk egyelőre pár rész erejéig tűnik fel.
Vágólapra másolva!

A TV Guide értesülése szerint, a Hősök készítői először csak visszatérő szerepet szántak Hiro gyerekkori hősének, Takezo Kenseinek, de aztán amikor látták az őt alakító David Anderst játszani, meggondolták magukat - így az ezeréves, legendás szamuráj állandó szereplővé lépett elő a történetben.

David Anderst leginkább az Alias című sorozat Mr. Sarkjaként ismerheti a magyar közönség: a színész, úgy tűnik, itt is hasonlóképp bűvölte el a készítőket, hiszen először visszatérő szereplőnek szerződtették, majd az Alias második és harmadik évadjában már főbb szereplőként találkozhatunk vele.

Anders egyébként számos sorozatban feltűnt már, igaz, jobbára csak egy-egy epizód erejéig. Vendégszereplésére először az Olsen ikrek nevével fémjelzett Az ikrek Malibuból című szériában figyelhettünk fel, majd láthattuk őt többek között a Helyszínelők-ben és a Miami helyszínelők-ben, a Bűbájos boszorkák-ban vagy a Grace kliniká-ban.

A színész játszott a Deadwood egyik epizódjában is, ahonnan a Hősök másik új karaktere érkezik. Stephen Tobolowsky az HBO westernsorozatának egyik mellékszereplője volt, ő játszotta Hugo Jarry megyei megbízottat. Tobolowsky Hősök-beli karakteréről még nem lehet biztosat tudni, egyelőre hat epizód erejéig tűnik fel a szériában.