Vágólapra másolva!
Ma indul a kavarás újfent a Lila Akác közben, visszatér a pedantomán Bree, a sznob Gabrielle, a leterhelt Lynette és a bolondos Susan, de Edie is ott lesz a képernyőn. Itt a lehetőség arra, hogy ingyen öledbe hulljon a komplett második évad DVD-n, csak három kérdésre kell válaszolni helyesen, és bízni a sorsban.
Vágólapra másolva!

A TV2 látható sorozat harmadik évadában ismét a képernyőn köszönthetjük a feleségeket, itt lesz a szeleburdi Susan (Teri Hatcher), a munka és család között őrlődő Lynette (Felicity Huffman), a mindig precíz Bree (Marcia Cross), a jó nő Gaby (Eva Longoria), és a többiek idegeit pasiügyeivel borzoló Edie (Nicollette Sheridan). A Lila Akác köz amúgy sem egyszerű életét azonban nem csak a feleségek bonyolítják: újra feltűnik Mike (James Denton), Carlos (Ricardo Chivara), Tom (Doug Savant), és Julie (Andrea Bowen) is.

A második évad záró epizódjában, Orson Hodge (akit a Twin Peaks-ből ismert Kyle MacLachlan alakít) elgázolta Mike-ot, mert az gyanakodni kezdett a férfira. Hat hónappal az eset után, a harmadik évad első részében többet is megtudhatunk a zavaros múltú fogorvosról, akinek ráadásul komolyra fordul a viszonya Bree-vel. Kapcsolatuk azonban nehéz próbáknak néz elébe, mert nemsokára Bree is megtudja, milyen titkokat rejteget előle a férfi.

Érdekesség, hogy a Bree-t alakító Marcia Cross a sorozat forgatása közben szülte meg ikreit. Terhessége komoly feladat elé állította Mark Cherry rendezőt, hiszen a sorozat készítői nem akarták, hogy Bree is gyereket várjon, így a forgatásokon úgy állították be Marcia Cross-t, hogy ne látszódjon: anyai örömök elé néz. A Bree-rajongóknak természetesen nem kell félniük, kedvenc karakterük pár kihagyott rész után, a meglepő fináléra visszatér.

Forrás: [origo]

Az időközben három Golden Globe-ot és 29 másik tévés díjat nyert kertvárosi asszonykák 2005 októberében mutatkoztak be itthon, szappanoperai elemekkel jócskán megszórt, fordulatos és vicces kalandjaikat sokan követik. Tavaly ősszel A szökés csúnya fegyencei gyakran elpáholták nézettségben a csinos nőket, de erre a tévés évadra a TV2 átpakolta őket keddre, így a közeljövőben a dekoratív hölgyeknek a Vészhelyzet nézőit kellene elcsábítaniuk a titkokkal és gonosz szándékkal gondosan telezsúfolt kertvárosba. Ma a feleségek az m1-es Életképek-kel, az RTL gyilkos cápáival és a Viasat elnöki különgépével küzd a nézőkért a kilenc órás sávban.