Új szereplő Barátok közt

Vágólapra másolva!
Miközben sorra távoznak a főszereplők, új karakterrel is megismerkedhetünk a Barátok közt-ben: érkezik Illés Júlia volt férje, Alex.
Vágólapra másolva!

Berényi Claudia nemrég előkerült lányát meglátogatja annak volt férje, akiről elöljáróban annyit tudhattuk meg, hogy egy szertelen zenész, aki tehetsége ellenére sem futott be óriási karriert.

Alexet Kocsis Pál fogja játszani, aki évek óta a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja: jelenleg Georges Feydeau A hülyéje című darabjának egyik főszerepét játssza, korábban pedig olyan művekben domborított, mint a Három nővér, a Julius Caesar vagy a Kutyaszív.

A színész önéletrajza még egy évekkel ezelőtti castingról maradt a Barátok közt alkotóinál, így igencsak meglepődött, amikor behívták a szerepre. Mindenesetre a Barátok közt világa nem teljesen ismeretlen számára, hisz a való életben nem más a párja, mint Csapó Virág, aki Novák Laci feleségét, Évát játszotta a sorozatban.

Kocsis így pár színészt is ismer korábbról, könnyen beilleszkedett hát a társaságba. "Különösebb nehézségeim nem voltak, csupán a finomabb színészi eszközökhöz kellett nyúlnom, mivel a közeli felvételek más fajta játékot igényelnek, mint amikor egy színházi nézőteret kell betöltenem" - nyilatkozta a színész az RTL Klubnak.