Rejtélyeskedik a TV2

Vágólapra másolva!
Örülhetnek a sci-fi hívei, a TV2 megint lead egy misztikus, kalandos sorozatot, természetesen némiképp elferdített címmel: nem lehet, hogy a "rejtély" ne szerepeljen benne.
Vágólapra másolva!

November 18-án, délután fél négykor új sorozat érkezik a TV2-re, Kyle, a rejtélyes idegen címmel. A misztikus témák kedvelői kapnak ezúttal ajándékot a tévétől, A mélység fantomjá-nak ismétlése és a Smallville 99. része közé biggyesztve.

"A születése formabontó volt. A legelső emléke az volt, hogy egy erdőben ébredt fel, akár egy csecsemő, úgy, hogy azt sem tudta ki és mit is keres ott. Nem tudta, hogy a szeme mit lát valójában, minden látvány, hang és tapintás ismeretlen volt számára. Minden faj ösztönnel születik, ami segít neki boldogulni a természetben. Minden faj, kivéve az, amelybe ő született. Kyle-ra egy forgalmas kereszteződésben találnak rá zavart állapotban, majd a fiatalkorúak börtönébe szállítják. Nicole Trager pszichológusnő később úgy dönt, hogy magához veszi a különös fiút" - így az ismertető.

Az eredetileg Kyle XY című sci-fi sorozatból egy tíz és egy tizenhárom részes évad készült. A cím magyarítása talán indokolt volt, azonban ismét a "rejtélyes" jelző került elő, amit már ellőttek vagy hússzor a magyar tévék, azt gondolván, hogy egy ilyen cím hallatán ellenállhatatlan vágy lesz úrrá mindenkin, hogy az adott csatornára kapcsoljon. Így lett a The marsh Rejtélyek mocsara, az Invasion Rejtélyek városa, a Twilight Rejtélyes alkony. Az Accidents-ből Rejtélyes baleset, a The lady in question-ből A rejtélyes hölgy lett, a Medical investigation Rejtélyes vírusok nyomában címmel fut, a Trouble in Paradise Rejtélyes visszatérés-ként volt látható, a Disappearance pedig A szellemváros rejtélye címet viselte.