Valóságshow indul Tóth Gabival

Vágólapra másolva!
November 19-én tinikedvencekkel indul reality show a VIVA-n, Stáb címmel. Lesz ott volt szépségkirálynő, megasztáros és jól menedzselt popénekes is.
Vágólapra másolva!

A VIVA-t követő, optimális esetben tinédzserkorú néző rövidesen jobban megismerheti a megasztáros Tóth Gabit, Markot, Zimány Lindát és az Anti Fitness Club tagjait. A Stáb szereplői azt vállalták, hogy egy dalt és egy klipet is önállóan készítenek el, kezdve az alapötlettel, a kellékek kitalálásával, beszerzésével, de még a rendezés és vágás feladataiból is ki szeretnék venni a részüket.

A felvételeken mindegyik szereplő jelen lesz, de még soha sem dolgoztak együtt ebben a felállásban. A VIVA szíves közlése szerint a fiatalok roppant lelkesek, alig várják, hogy belekóstoljanak az összes olyan munkafolyamatba, amit általában levesz a vállukról az őket körülvevő stáb.

Forrás: [origo]

November 19-én kezdenek a képernyőn, az elkészült videó premierje a 25 részes sorozat végén lesz, az utolsó adást követő napon. Tóth Gabi, Mark, Zimány Linda és az Anti Fitness Club, azaz a Stáb első közös klipjét december 22-én nézhetik meg az érdeklődő, emós dolgokat sem megvető tinik.