Jóban Rosszban: személycsere

Vágólapra másolva!
Új vezető a TV2-nél: Tóth Péter Miklós a Jóban Rosszban új producere.
Vágólapra másolva!

Tóth Péter Miklós veszi át november 1-től Kiss Pétertől a Jóban Rosszban napi sorozat produceri teendőt. Kiss Péter az Interaktív Kft. ügyvezetői pozíciója miatt nem tudta tovább vállalni a TV2 szappanoperájával járó munkát.

Az új szakember 15 éve foglalkozik televíziós műsorkészítéssel. Az elmúlt nyolc évben az Európa Film Kft.-nél dolgozott ügyvezető igazgatóként. Kepes András műsorainak producereként olyan produkciók készítésében vett részt, mint az Oázis, a Könyvjelző, a Desszert és Világfalu műsorai. Az utóbbi években játékfilmeket is készített, társproducerként jegyezte az Állítsátok meg Terézanyut, producerként pedig Incze Ágnes Randevú című filmjét.

Tóth Péter Miklós elmondta, megtisztelőnek érzi, hogy rábízták Magyarország egyik legnézettebb televíziós sorozatát. Törekedni szeretne a színvonal megtartására és a nézői réteg szélesítésére, ennek érdekében a jövőben szeretné még alaposabban megismerni a nézők véleményét a műsorról és a szereplőkről. Az így szerzett tapasztalatokat felhasználnák a történet alakításában, a karakterek sorsának meghatározásában is.