Valóságshow indul Pamela Andersonnal

Vágólapra másolva!
Pamela Anderson is beállt azon hírességek sorába, akik kamerák előtt élik házaséletüket: az E! Networknek forgatja új valóságshow-ját.
Vágólapra másolva!

A Baywatch és a VIP - Több mint testőr hősnőjét, Pamela Andersont nemrég minden idők legszexisebb tévés nőjévé választotta az AOL Television, így nem kellene attól tartania, hogy csökken a népszerűsége. Most mégis olyan módszerhez folyamodik, amit a lassacskán feledésbe merülő sztárok szoktak alkalmazni: reality programot forgat saját és férje életéből.

A negyvenéves színésznő csak két hónapja házasodott össze új férjével, Rick Salomonnal, akit szintén nem kell félteni, ha magamutogatásról van szó: annak idején ő volt Paris Hilton híres szexvideójának a másik szereplője. Az újdonsült házaspár megígérte, hogy valóságshow-juk sem fog szűkölködni pikáns jelenetekben.

"Olyan lesz, mint Nick és Jessica show-ja, csak épp sokkal több szexszel és jóval őrültebb családi élettel" - nyilatkozta Anderson, az MTV Newlyweds című produkciójára utalva, melyben Jessica Simpson és férje osztották meg mindennapjaikat a tévénézőkkel.

"Ennek a két embernek egyáltalán nincsenek gátlásai, ami tökéletes reality-szereplőkké teszi őket" - mondta még Anderson egyik ismerőse a lapoknak. A show indulásáról még nem lehet közelebbit tudni, a tervek szerint valamikor 2008-ban debütál majd.