Három évad, nyolc percben

Vágólapra másolva!
Az ABC összefoglaló videójának hála, most azok is bekapcsolódhatnak a Lost történetébe, akik egyetlen részt sem látták az első három évadból.
Vágólapra másolva!

Annak idején a Maffiózók történetét foglalta össze hét percben egy pörgős videó - az ABC nem várta meg, hogy a rajongók hasonló klipet készítsenek a Lost-ból, hanem inkább maga dobta ki az internetre a videót.

A kisfilm 8 perc 15 másodpercben foglalja össze az eddigi három évad történetét, gyors vágások és hadaró narráció segítségével - afféle Kötelező olvasmányok röviden stílusban kaphatunk tehát vázlatos képet a szereplőkről és a történésekről.

A Lost negyedik évadja elvileg január 31-én debütál az Egyesült Államok mellett Nagy-Britanniában és Kanadában is, de a széria további sorsa nagyban függ a Writers Guild of America (vagyis az Amerikai Írók Céhe) által folytatott sztrájktól.

Az ABC addig is különféle módokon próbálja meg fenntartani az érdeklődést a sorozata iránt: ezt szolgálják az összefoglaló videó mellett a 2-3 perces webizódok is, amelyeket külön az internetre készítettek az alkotók.