Vágólapra másolva!
Az írósztrájk miatt az amerikai sorozatgyártásnak egy időre biztosan befellegzett: jönnek a nem túl eredeti realityműsorok, a CBS-nél mindjárt három. 
Vágólapra másolva!

Az NBC jelenleg az angol Top Gear című autós magazin tengerentúli változatán töri a fejét, a CBS pedig mindjárt három realityt is berendelt. Szintén brit formátumon alapul a Game Show In My Head, amely nemigen szól másról, mint hogy pénzért kellemetlen helyzetbe hozza a játékosokat.

A vállalkozó szellemű (és egziszteciáját kevéssé féltő) résztvevő kap egy fülhallgatót, melyen keresztül összeköttetésben áll a műsor készítőivel. A játékos ezután ugyanúgy éli az életét, mint addig, csak épp, ha adnak neki valamilyen utasítást a fülesen keresztül, akkor azt azonnal végre kell hajtania, akármilyen értelmetlen dolog is legyen. Ha hajlandó hülyét csinálni magából, pénzjutalom üti a markát.

A másik reality a Secret Talents of the Stars címet viseli, és ennek megfelelően a sztárok rejtett tehetségét igyekszik előhívni. Ennek érdekében a résztvevő hírességeknek a saját műfajuktól távol eső ágakban kell produkálniuk magukat, így megeshet, hogy egy énekesnő mondjuk bűvészkedni fog a show-ban.

A legegyszerűbb eszközökkel élő produkció az America's Top Dog lesz, amelyben pár kutya és gazdáik költöznek egy házba - a műsor további menete a hagyományos, kieséses rendszerű valóságshow-khoz hasonlóan fog zajlani.