Árpa Attila posztot kap a TV2-nél

Vágólapra másolva!
Április 1-jétől produkciós osztályvezető - a most még az Interaktívnál dolgozó Árpa Attila - látja el a TV2 gyártott műsorainak kreatív és tartalmi összeállításának irányításával kapcsolatos feladatokat.
Vágólapra másolva!

A jövőben ebben a pozícióban a csatorna főrendezőjének, főgyártásvezetőjének, valamint az egyes műsorok kreatív producereinek munkáját Árpa Attila, a produceri és műsorfejlesztői múlttal is rendelkező szakember hangolja össze a programigazgató, Gyöngyössy Bence irányítása alatt - közölte a TV2.

A TV2 tovább kívánja erősíteni saját gyártású műsorainak pozícióját, és ennek érdekében a programigazgató irányítása alá tartozó produkciós osztályt hoz létre, melyet a csatorna főrendezője, főgyártásvezetője, valamint az egyes műsorok kreatív producerei alkotnak. A produkciós osztály munkájának összehangolására, a TV2 számára készülő (nem hír-) műsorok gyártási folyamatainak tervezésére, valamint azok kreatív és produceri feladatainak felügyeletére a TV2 április 1-jétől Árpa Attilát nevezi ki.

Árpa Attila a magyar kereskedelmi televíziózás olyan műsorainak volt a producere, mint a Heti hetes, a Mónika, a Való Világ és a Topmodell. Az utóbbi fél évben a ProSiebenSat.1 tulajdonában levő Interaktív Kft.-nél a Viasat 3-on futó Kölykök és a TV2-n március 29-én debütáló, A kiválasztott című műsor produceri teendőit látta el, mely munkakörében többek közt a stáb összeállításáért, a szereplők és a műsorvezető castingjáért, valamint a műsor tartalmi összeállításáért volt felelős. A képernyőn is szerepelt, a Mokká-ban láthatták a nézők pár hónapig.