Britney rákapott a tévézésre

Vágólapra másolva!
Britney Spears múlt heti tévés vendégszereplése után saját varietéshow-t szeretne, amelyben a hírek szerint volt férje, Kevin Federline is szerepet kapna.
Vágólapra másolva!

Britney vendégszereplése közel 3 millió új nézőt szerzett a How I Met Your Mother című komédiasorozatnak, az énekesnő pedig elég jó kritikákat kapott alakításáról. A pozitív visszajelzés, úgy tűnik, bogarat ültetett Britney fülébe, a Chicago Sun-Times értesülése szerint ugyanis máris saját tévéműsoron töri a fejét.

Az énekesnő volt férjével, Kevin Federline-nal közösen szeretne létrehozni egy varietét, amely zenei és komikus elemeket egyaránt tartalmazna. Britney lenne a műsor háziasszonya, az egykori háttértáncos, K-Fed pedig a vezető koreográfus teendőit látná el. Az alkotópáros jelenleg a pilot epizódról tárgyal, a jövőben pedig a tévécsatornáknál házalna a tervvel.

Britneytől egyébként nem áll távol a műsorvezetés: 11 éves korában csatlakozott a The New Mickey Mouse Club című gyerekműsor stábjához. Színészként is megcsillogtatta tehetségét, a How I Met Your Mother-ön kívül például a Will és Grace egyik epizódjában vagy az Álmok útján című filmben, amely egy baráti társaság nagy utazását meséli el.

Közben Paris Hilton - aki nemrég szintén vendégszerepelt egy sitcomban, a My Name Is Earl-ben - már előrébb tart saját produkciójával, a My New BFF-rel. A rövidítés feloldása Best Friend Forever, vagyis legjobb örök barát: Hilton legújabb játszótársát keresi tehát a műsorban, melynek castingja mostanában kezdődik.