Kutyák versenyeznek az új show-ban

Vágólapra másolva!
A nyáron új valóságshow-t indít a CBS, amely Amerika legnagyszerűbb kutyáját keresi - a nyertesnek negyedmillió dollár üti a mancsát.
Vágólapra másolva!

Greatest American Dog címmel indul júliusban a reality, amiben 12 kutya, illetve gazdáik versengenek az Amerika legnagyszerűbb kutyája kitüntető címért és az azzal járó 250 ezer dollárért. A játékosok a műsor ideje alatt együtt is laknak, és így oldanak meg különböző feladatokat - a valóságshow-k hagyományait követve, minden adásban távoznia kell valakinek.

A show házigazdája Jarod Miller zoológus lesz, aki annak idején azzal vonta magára a szakma figyelmét, hogy 25 évesen már állatkert-igazgatóvá lépett elő. Millernek azóta saját tévéműsora van (Animal Exploration with Jarod Miller), egy "állati társkeresőnek", a Pet Finder-nek pedig társ-műsorvezetője, ezen kívül gyakran tűnik fel különböző talkshow-kban is.

A mostani kezdeményezéshez egyébként igen hasonló volt a Meow Mix House, amely macskákat versenyeztetett egy valóságshow keretében - csak éppen ott nemes célja volt a játéknak, hisz a cicák egytől egyig menhelyről kerültek ki, a műsor végére pedig mindannyian gazdára találtak.

A nyertes ott ráadásul olyan jutalmat kapott, ami többet ér negyedmillió dollárnál - legalábbis egy kisállat számára: a legtöbb szavazatot kapó macska egy állateledeleket gyártó cég "fejlesztésekért és kutatásokért felelős menedzsere" lett, vagyis azóta sincs más dolga, mint hogy végigkóstolja a vállalat összes új termékét.