A Szeszélyes gyártója új témához nyúlt

Vágólapra másolva!
Május 14-étől kezdve kéthetente, szerdán, késő este a Sport Klubon látható a Golf&Prime magazin.
Vágólapra másolva!

A korábban a Szeszélyes című műsort gyártó Szféra tévé vezetője Golf&Prime címmel indít műsort a Sport Klubon. Korábban volt róla szó, hogy az Antal Imre mellé beültetett Csonka András vezetheti majd a kabaréműsort a jövőben, de úgy tűnik, hogy előbbi humorista neve annyira összeforrt a show-val, hogy erről a tervről letett az RTL Klub, így a műsor is megszűnt.

"Az első sportos műsorom a legkülönlegesebb indiai golfparadicsomba, Goába is elvezeti a nézőt. Nem a golf-fanatikusoknak készítjük a műsort, hanem azoknak, akik érdeklődnek a sztárok és a sport kapcsolata iránt, bele kívánnak kukkantani az évi több tízmilliárd forintos üzletekbe, el szeretnének látogatni a legismertebb üdülőhelyekre és elit klubokba" - mondta Oltványi Tamás producer. A műsor állandó szakkommentátora dr. Hegedűs Gábor, többszörös magyar golfbajnok, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

"Javában folynak a tárgyalások az RTL és az IKO vezetőivel arról, hogy a közeljövőben, akár már ősztől, újabb életmódmagazin mellett szórakoztató programokat is gyártsak majd, többek között a Poén! csatornára" - tette hozzá Oltványi.