Vágólapra másolva!
A Magyar Televízió híradósa vezeti a Nap-kelté-t hetente egyszer. Süveges Gergővel péntekenként találkozhatnak a reggeli műsor nézői.
Vágólapra másolva!

A reggeli hírháttér-magazin új riportere 2001 óta dolgozik a köztévénél. A nézők nemcsak a Híradó-ból ismerhetik: Süveges Gergő az MTV választási adásainak állandó kommentátora, de láthatták már a Nagy Könyv produkcióiban és szilveszteri műsorokban is.

Kihívásnak tartja a Nap-kelté-t, és mindent elkövet, hogy tisztességgel helytálljon ebben a feladatban is. Mint mondta, lehetősége lesz arra, hogy részt vegyen a szerkesztésben: első adásnapján (holnap) saját javaslatára az anonim segítségnyújtás különleges módjáról, a telefonos lelkisegély-szolgálatról is beszélget majd a stúdióban vendégeivel. Megbízatása nem érinti egyéb munkáit, Süveges Gergő továbbra is a Híradó arca marad.

A Nap-kelte arculata a közelmúltban megújult: új főcímmel és stúdiódíszlettel jelentkezik a reggeli műsor. Nemrégiben csatlakozott a riporteri csapathoz Apáti-Tóth Kata, aki az elmúlt időszakban Betlen Jánossal felváltva vezette a magazint hétköznaponként.