Leszerződött két gonosz

Vágólapra másolva!
Bajba került a Smallville, miután a Lex Luthort játszó Michael Rosenbaum bejelentette, hogy otthagyja a sorozatot - a nyolcadik évadra azonban két gonoszt is sikerült szerezni.
Vágólapra másolva!

Többen - köztük mi is - már a Smallville haláláról cikkeztek, amikor Michael Rosenbaum után Chloe megformálója, Allison Mack is úgy döntött, elege van a sorozatból. Utóbb azonban kiderült, hogy csak beetetésről volt szó, amire azért volt szükség, hogy a színésznő több pénzt tudjon kicsakarni a producerektől.

A húzás bevált, így a történet sem omlott össze - ami amúgy megtörtént volna, hisz Chloe nélkül már csak Lois és Clark maradt volna főszereplőnek, akikről pedig már készült egy külön sorozat (Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai). Lex Luthort azonban igyekeztek valahogy pótolni a készítők, így a legújabb, nyolcadik évadra egy rosszfiút és mellé egy "rosszlányt" is leszerződtettek.

Így került a stábba Sam Witwer, akit leginkább a Battlestar Galactica Crashdownjaként ismerhetnek a sci-fi rajongók, de a színész két-három epizód erejéig feltűnt például a Dexter-ben vagy a Helyszínelők-ben is. A Smallville-ben Doomsdayt fogja játszani, aki egyszer csak megtudja, hogy felmenői között egy földöntúli gonosz is található.

Az ifjú Superman életét egy hölgy, Tess Mercer is megkeseríti a közeljövőben: őt az egyelőre még kevéssé ismert Cassidy Freeman fogja játszani. A nőt a történet szerint még maga Lex választotta utódjául a Luthor Művek élére.