Nem vár szeptemberig a Hal a tortán

Vágólapra másolva!
Már augusztus 18-tól új adásokkal jelentkezik a TV2 gasztrorealityje, azaz a csatorna nem várja meg a szeptembert.
Vágólapra másolva!

A Hal a tortán furcsa képződmény, mert míg a délutáni sávban pár hét diadal után erősen vergődött, főműsoridőbe átúszva már virgoncabb lett. Talán a TV2-t is meglepte, hogy a Barátok közt ellen küldött, meghalni készülő műsor új erőre kapott, és - bár nézettségben kikapott - nagyjából ellenfele tudott lenni Berényiéknek.

A TV2 láthatóan erősen ragaszkodik a műsorhoz, mivel a nyári, nagy leállás alatt sem hagyta botcsinálta, szerencsétlenkedő álszakácsok és ügyetlenkedő háziasszonyok nélkül a kuncogni vágyó tévézőket, mert a korábban délután vetített epizódokat tette ismétlésként főműsoridőbe. Sokan nem látták ezeket tavasszal, mert dolgoztak vagy iskolában voltak, így a nyári, esti ismétlés adekvátnak tűnt.

A kérdés csak az, hogy mikor fárad el a formátum, melynek megújulása mindössze abból áll, hogy újabb szereplők érkeznek. Idővel persze elfogynak a hazai celebek, és Z kategóriás, jobbára ismeretlen figurákkal, pláne civilekkel nehéz nézett műsort csinálni - ez derült ki a Vacsoracsata második hetében, például.

Forrás: [origo]

Mindent megmutatnak

A Hal tehát új epizódokkal támad augusztus 18-tól. A műsor honlapján megszavaztatták a nézőket, hogy kik voltak a legjobb arcok a korábbi hetekben, és az öt legnépszerűbb arccal vesznek fel új részeket.