Öt embert már kiszórtak a Megasztárban

Vágólapra másolva!
Tizenöten próbálkoztak a Megasztár 4. első élő adásában, de csak tízen vették az akadályokat.
Vágólapra másolva!

Top 15 alcímmel futott a Megasztár negyedik szériájának első élő adása, a TV2 pedig szokása szerint a végtelenségig húzta a műsort: a jóval este 11 után befejezett - amúgy nívós - show-ban tizenöten mutatkoztak be.

"Nem tudunk tekintettel lenni az életkorra. Felnőttként kell kezelnünk a gyerekeket is" - célzott Fenyő Miklós arra, hogy két tinilány is bekerült a legjobb tizenötbe. A Hungária egykori vezetője szerint csak az számít, az adott versenyen ki mit produkál, tehát a verseny estéjén kell jónak lenni. A fiúk testsúlyával feltűnően sokat foglalkozó Eszenyi Enikő nem gyűjtött ellenségeket: "Nekem mindenki a kedvencem!" - jelentette be.

A négytagúvá hízott zsűri nyolc énekest juttatott a következő fordulóba, a közönség pedig telefonos szavazással még két próbálkozónak adott esélyt. A nézők voksai alapján Nkuya Szonja és Fekete Dávid jövő héten is bizonyíthat, ugyanakkor véget is ért a tehetségkutató Szabados Attila, Pataki Szilvia, Ambrus Rita, Németh Patrícia és Nagy László számára. A továbbjutók közt van Király Linda testvére, Viktor, illetve a nagymamák kedvence, az egyik favorit, Tóth Lüszi.