Megvan a Szombat esti láz két döntős párosa

Vágólapra másolva!
Különösebb meglepetés nem történt az RTL Klub szombat esti táncos műsorában: Stohl biztosan jutott tovább, Kiss Ramóna pedig kiesett.
Vágólapra másolva!

Szulák Andrea felejthető előadása után kiderült, hogy a Szombat esti láz első továbbjutója Stohl András és Südi Iringó párosa, a zsűri is ezt a duót tette első helyre, így a közönség valószínűleg hasonlóan szavazott. Stohl az első két sorozatban műsorvezető volt Ördög Nóra mellett, ekkor alighanem megkedvelték őt a szimpátia-sms küldésére is hajlandó, csillogó, táncos show-kra fogékony tévézők.

Ellenfelük a döntőben Katus Attila és Molnár Andrea párosa lesz. Kiesett Kiss Ramóna és Markó Róbert, de előbbi nem szontyolodott el túlzottan (vagy jó színésznő), mivel igen vidáman, hihetetlen boldogsággal arcán puszilkodott a többi táncossal.

A múlt heti Szombat esti láz adását a teljes lakosságból 1,81 millió tévéző követte, ezzel a csatorna ötödik legnézettebb műsora volt. A 18-49-es célcsoportban viszont simán kikapott a Megasztár-tól, holott két éve is ez a két formátum versengett szombat esténként, és akkor a celebes táncműsor volt a népszerűbb.