Alicia rossz anya

Vágólapra másolva!
Alicia Silverstone egy rossz anyát alakít a Bad Mother's Handbook című pilotban, mely az ABC számára készül. 25 százaléknyi esélye van, hogy ősszel sorozatban domborítson.
Vágólapra másolva!

Alicia Silverstone, akire a tévézők az Aerosmith klipjeiből, illetve több filmből (Lóvátett lovagok, Csapás a múltból, Batman és Robin, A babysitter, Spinédzserek) is ismerhetnek, a tévézés felé fordul. Az ABC csatorna számára készülő pilotban egy 32 éves, fiatal anyát alakít, aki erősen elhanyagolja 16 éves lányát, és 48 éves anyját is.

A Bad Mother's Handbook-ból nem biztos, hogy sorozat is születik - a pilot sikere dönti el, hogy kap-e megrendelést őszre. Mindenesetre Silverstone korábbi sorozata, az NBC-n futott Miss Match nem kapott sok türelmet.

A "nulladik" rész különben elég költséges műfaj (ha már együtt a stáb, a további részek relatíve olcsóbban kijönnének), de a megrendelő csatorna csak így látja, hogy a szinopszisban, forgatókönyvben megbúvó sztori összeáll-e rendesen a képernyőn. Néha előfordul olyan is, hogy címet, sőt, főszereplőt is cserélnek a gyártók a pilot után. A Variety számításai szerint csak minden negyedik tévés pilotnak jut későbbi megrendelés.