Pert nyert a született feleség

Vágólapra másolva!
Egy kozmetikai céggel szemben nyert pert a Született feleségek-ben Susant alakító színésznő, Teri Hatcher.
Vágólapra másolva!

Teri Hatcher javára ítélt a bíróság egy perben, amelyet a Hydroderm nevű kozmetikai cég indított a színésznő ellen. A vállalat szerződésszegésért több mint 2 millió dollárra perelte be Hatchert, amiért az a céggel kötött kizárólagos szerződés ellenére interjúiban más kozmetikai termékeket is dicsért.

"Hatcher neve, fényképe és külseje számos versenytárs termékeihez is köthető, így mindenki csak találgathatja, hogy mitől fiatalos a bőre és az ajka" - állt a beadványban, míg a színésznő ügyvédje azt hangoztatta, hogy a vádirat csak egy igazságtalan támadás Hatcher jó hírneve ellen. Úgy tűnik, a bíróság is ez utóbbi álláspontot támogatta, a Hydroderm követeléseit ugyanis elutasította, és a színésznőnek adott igazat a perben.

Közben egy másik bírósági ügyről is tudunk, amely ha nem is konkrétan Hatcherhöz, de a sorozatban játszott karakteréhez köthető. Susan Mayer az egyik epizódban ugyanis ezt találta mondani az őt vizsgáló dokinak: "Szeretnék megbizonyosodni afelől, hogy nem valami Fülöp-szigeteki iskolában szerezte a tudását".

Mire a Fülöp-szigetek lakossága először csak megsértődött, majd hivatalos úton is kifejezte nemtetszését, végül pedig azzal a tervvel állt elő, hogy nem kevesebb, mint 500 millió dollárra perli a Született feleségek készítőit.