Felmérés: Vágó István a legnépszerűbb

Vágólapra másolva!
A Hot! magazin megjelentetett egy kiadványt Top 100 Sztár címmel, melyben a közvélemény-kutatás alapján Vágó István került az első helyre.
Vágólapra másolva!

A Hot! a legnépszerűbb hazai hírességeket rangsorolta kiadványában, amely nem szubjektív szempontok alapján, hanem közvélemény-kutatás eredményeképpen jött létre - igaz, hogy ennek során csak 150, előre kiválasztott hírességet lehetett értékelni, ez alapján állt össze a 100-as lista.

A kérdőíves felmérés során ötszáz, 15 és 69 év közötti alanyt kérdeztek meg többek között arról, hogy mennyire ismerik az adott hírességeket, hogy szívesen összeismerkednének-e vele vagy, hogy mennyire adnak a véleményére. A megkérdezettek átlag 30 sztárral szeretnének találkozni, ebből tizennéggyel barátkoznának is, ha úgy alakulna.

A válaszok alapján összeállt népszerűségi listán Vágó István került az első helyre, az alábbi értékeléssel: "A kvízprofesszor a hazai televíziózás egyik nagy öregjének számít, mégis kortalan, amolyan örökifjú személyiség. A magyar sztárpaletta egyik leghitelesebb arca, így méltán került a Top 100 Sztár lista legelejére, Magyarország legnépszerűbb hírességeként".

A második Gesztesi Károly lett, majd Talmácsi Gábor, Gundel Takács Gábor és Bajor Imre következnek a listán. A névsor fordítottján, vagyis a legnépszerűtlenebb hírességek között Kiszel Tünde vezet, őt Anettka, Győzike, Molnár (VV) Anikó és Kelemen Anna követi.