Folytatódik A szökés

Vágólapra másolva!
Hivatalosan is berendelte A szökés negyedik évadját a Fox - tudhattuk meg az író-producer Nick Santora blogjából.
Vágólapra másolva!

A korábban az Esküdt ellenségek-en dolgozó Nick Santora a MySpace-en vezetett blogjában tudatta a rajongókkal, hogy a múlt héten hivatalosan is megrendelték tőle A szökés negyedik szezonját. Ennek kapcsán beszámolt még arról, hogy mindannyian nagyon izgatottak a projekt miatt, és hogy a stáb nemrég költözött új irodába.

A harmadik évad az írósztrájk miatt félbemaradt, jobb híján a tizenharmadik rész után, egy eredetileg szezon közepére szánt cliffhangerrel fejezték be - ezt a szériát az Egyesült Államokban átlag 8,2 millióan követték figyelemmel. Az új évadra huszonkét (más források szerint huszonhárom) epizódot rendelt a Fox, mint az a csatorna hétfői közleményéből kiderült. Ugyanekkor jelentették be a The Return of Jezebel James című sitcom kaszáját is.

A szökés-ben Michael Scofieldet alakító Wentworth Miller még a harmadik évad kapcsán nyilatkozott úgy, hogy ha nem is tudják folytatni a sztorit kilenc-tíz évadon keresztül (amire a Jóbarátok-at vagy a Helyszínelők-et hozta fel példaként), úgy érzi, két-három széria még biztosan van az alkotókban.

A börtönös sorozatból tervezett spin-off közben még mindig előkészületi szinten tart: a Prison Break: Cherry Hill egy olyan nő történetét mesélné el, akit eredetileg a harmadik évadban vezettek volna be az alkotók, de a kurtítás miatt ott végül nem jelent meg.