Presztízscsata a TV2 és az RTL közt

Vágólapra másolva!
Melyik tévé tud minél több viszonylag ismert embert belegyömöszölni a délutáni főzőműsorba? Ez a mostanság aktuális tévés kérdés.
Vágólapra másolva!

Jó pár hete, hogy elrajtolt a Vacsoracsata és a Hal a tortán, és egyre inkább úgy néz ki, hogy a "sztárok" konyhai ügyeskedésére vagy ügyetlenkedésére még csak kíváncsiak a ráérő tévézők, de arra már végképp nem, hogy milyen ügyesen paníroz egy bolti eladó, vagy milyen fürgén készít rántást egy autófényező.

Az RTL Klub fel is adta az eredeti koncepciót, és inkább hajlandó fizetni a valamennyire ismert médiaszemélyiségeknek, hogy filmezhesse hagymavágási technikájukat vagy piaci kalandozásaikat. A TV2 eleve nem hitt abban, hogy hétköznapi ismeretlenek hűtőszekrényébe szívesen belekukkantanának sokan (pláne tévén keresztül), így mostanság arról szól a délután a két nagy tévén, hogy melyik képes vonzóbb nevet előhúzni a fazékból. A jövő hétre például az RTL Vágót és a korábban sok évet a TV2-n eltöltő Svábyt dobja be, bízván abban, hogy a délután is ráérők odakapcsolnak.

A héten nem beszélhetünk héroszok háborújáról: az egyik oldalon István Dániel, Keleti Andrea, Janicsák István, Ábel Anita, Falusi Mariann áll csatasorba, a másik országos kereskedelmi tévén Gáspár Laci, Dundika, Völgyi Zsuzsi, Nicole és Czapkó Antal igyekszik elvarázsolni főzőtudományával és házias lényével a tévézőket.