Südi Iringó megküzd Kapócs Zsókával

Vágólapra másolva!
A kismamák és nagymamák kedvelt műsorai folytatódnak a héten, a TV2 és az RTL Klub is kitart az ismert emberekkel készülő főzőshow mellett.
Vágólapra másolva!

Folytatódik a héten a főzőshow-k párbaja, mely valójában már nem is igazi összecsapás, mivel a TV2 kivette a délutáni sávból a Hal a tortán-t, hogy betegye a közepesen vagy inkább rosszul teljesítő esti sorozatai helyére, a Barátok közt ellenfeleként. Aki nagyon elszánt, szereti a műfajt, és kedveli az ilyesféle programokat, meg tudja tehát nézni mindkettőt, felvevő nélkül is - jóllehet, a gasztroreality hívei és a Bk-rajongók csoportja közt alighanem nagy az átfedés.

Mivel a héten csak négy munkanap van, a csatornák négy-négy ismert arccal próbálkoznak. A TV2 Kapócs Zsókát, Mága Zoltánt, Koós Jánost, Liptai Claudiát és a nagyik féltve őrzött, titkos receptjeit állította csatasorba a héten (némi előrelépés tapasztalható tehát, mert korábban előfordult, hogy szinte ismeretlen arcokkal próbálkoztak), az RTL Klub pedig Szily Nórában, Südi Iringóban, Dombrádi Ákosban és Nádas Györgyben, illetve ellenállhatatlan főztjükben hisz.