Lolle nem kavar tovább az m2-n

Vágólapra másolva!
Hétfőn kezdődik az m2-n a Berlin, Berlin című sorozat negyedik, egyben befejező évadja.
Vágólapra másolva!

A 2002-ben indult német sorozatot idehaza 2005-ben kezdte vetíteni az MTV, a harmadik évadot tavaly nyáron láthattuk az m2 műsorán. A korábbiakban megismerkedhettünk a vidéki Lolléval, aki barátja után megy Berlinbe, csakhogy a fiú már mással jár. Kettejük kapcsolata láthatóan nem működik, de a sorozat folyamán állandóan egymás körül keringenek.

A negyedik évad címe Stuttgart, Stuttgart is lehetne, hisz Lolle ebben Stuttgartba utazik - ahol a képregényét akarja megjelentetni egy helyi kiadó -, és ezúttal volt pasija, Sven az, aki közös barátaikkal együtt meglátogatja. Persze újra előtörnek a régi érzelmek, ami egyiküknek sem tesz jót igazán.

A sorozat főleg hazájában,Németországban népszerű: az egyes epizódok könyv formájában is megjelentek, a széria pedig számos helyi díjat kapott - ezen a téren azonban nemzetközi szinten sincs miért szégyenkeznie, hisz 2004-ben az International Emmyt is bezsebelte.

Lolle és a többiek utolsó kalandját a készítők tíz részben mesélik el: ezeket hétköznaponként 19.30-tól láthatjuk az m2-n, az elsőt május 26-án, hétfőn.