Egymást szívatják a Cool TV műsorvezetői

Vágólapra másolva!
Július 28-tól jelentkezik a Cool TV-n a Cumi, amelyben a műsorvezetők cikisebbnél cikisebb feladatokat vállalnak - nem csak az RTL szívat tehát celebeket.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klubon ősszel indul a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow, amely a Survivor-éhez hasonló helyszínre telepíti ki a hazai hírességeket, ahol azoknak a nélkülözés mellett különféle feladatokat kell végrehajtaniuk. A Cool TV-n is láthattunk már hasonló műsort: a Kontrá-ban Majka és a Supernemből ismert Szabi szívatták egymást.

Most a csatorna műsorvezetői vállalnak el őrült, illetve kellemetlen feladatokat: Zimány Linda és Müller Attila kövekkel kitömött hátizsákkal mopedezik, Horváth Éva és Orosz Barbara megbilincselve egyensúlyozik egy moslékkal teli medence fölött, Leó és Éva tojással teli lufit passzolgat egymásnak, Attila Lindával, Barbara pedig Leóval összeragasztva próbál görkorizni.

A forgatások már megkezdődtek egy budapesti strandon, ahol sok-sok kíváncsi szempár leste a műsorvezetők megpróbáltatásait. A vesztes helyzetét nehezíti, hogy szerencsétlenkedése után egy megalázó büntetőfeladat is vár még rá: Müller Attilának például a strand közönsége előtt kellett meztelenre vetkőznie.

A Cumi adásait július 28-tól hétköznap esténként láthatjuk a Coolon, LL Junior moderálásával. Az első hetekben a csatorna műsorvezetői lesznek az áldozatok, később azonban bevállalós civilek is jelentkezhetnek.

Július végén egyébként a Cool TV sok tekintetben átalakul: megújul például a Cool Live, folytatódik a Cool Generáció és a Cool Night Extra, a Vihar a biliben! című kibeszélő show-ban pedig külföldi és magyar sztárok vállalják a műsorvezetők faggatózását.