Mindenkiben ott a sorozatgyilkos

Vágólapra másolva!
A Dexter alkotói létrehoztak egy honlapot, ahol megtudhatjuk, mennyi bennünk a gyilkolásra való hajlam.
Vágólapra másolva!

A minihonlap által felállított diagnózis egy pszichológiai vizsgálaton, a Rorschach-teszten alapul, amikor arról kell beszélnünk, hogy mit látunk bele különböző tintapacákba - csak éppen itt vérfoltokra kell reagálnunk.

A számítógép egy-egy kép megmutatása után arra kérdez rá, hogy szerintünk mit ábrázol az adott paca, és egy skálán azt is be kell lőnünk, hogy milyen érzetet kelt bennünk, amit látunk, illetve látni vélünk.

Négy kép után százalékban kapjuk meg, hogy válaszaink alapján mennyi bennünk a gyilkos ösztön, de a Dexter világát ismerve nem meglepő, hogy a program a legjobb, vagyis 0%-os eredményt is fenntartással kezeli.

Akiben a teszt alapján csupa jóság lakozik tehát, az is ilyesféle kiértékelésre számíthat: "Gratulálunk, a válaszaid azt mutatják, hogy teljesen normális vagy. Már-már túl normális. Mit rejtegetsz, te kis pszichopata?"

Az oldalt egyébként a második évad augusztus 19-i DVD-megjelenésére dobták össze. A provokatív sorozat harmadik szezonja is nemsokára érkezik, az Egyesült Államokban szeptember végén rajtol.