Már csak nyolcan vannak a Bár 2.0-ban

Vágólapra másolva!
Újabb játékos búcsúzott a Viasat3 valóságshow-jától, Szalontai Áginak kellett kiszállnia.
Vágólapra másolva!

A Viasat3 reality-jének harmadik hetében nem lehetett panasz az unalomra, akadt esemény jócskán. A kórházból visszatért a saját térdébe kést állító Iván nevű szereplő, aki verbálisan nyomban neki is esett pár társának, komoly feszültséget keltve így a házban, néhány békésebb nap után. A szerdai megjelölésre a Viasat3 kissé belenyúlt a játékszabályokba, ami annyira nem tetszett az említett szereplőnek, hogy egy kétórás, masszív szitokfolyam után megszegte a házirendet és a stáb engedélye nélkül elhagyta lakhelyét. A bár előtti botrányos viselkedésével ki is zárta magát a játékból, és csak eztán jött a vasárnapi bárharc, ami után Szalontai Áginak kellett távoznia, mivel az Escobar néven induló társa több szavazatot szerzett nála. Előbbiről a játék első hetében kiderült, hogy pornózott korábban, és mivel nők nagyobb számban szavaznak ilyesféle tévéműsorokban, ez a kaland nem tett jót népszerűségének, így nyerhetett a jóval kevésbé elszánt Escobar.

A csatorna döntése értelmében október 6-tól a Bár 2.0-t hétköznap esténként 23 órakor fogja műsorra tűzni, így a 12-es karika is felkúszik 16-ra, azaz némi stílusváltás is várható a műsorban. A kiesőkről vagy bennmaradókról döntő bárharcok vasárnap este 10-kor kerülnek képernyőre.

Hétfőn Gianni erősen kiakadt a társaságra, nagy volt a hiány a kasszában, így hosszú időn át méltatlankodott. Kis öröm is érte a játékosokat, mert Vivi visszatért a bárba egy rövid időre. Élő közvetítés a honlapon.