Vándorcirkusz topmodellekkel

Vágólapra másolva!
Készül az America's Next Top Model spin-offja: utazó show lesz a tehetségkutató műsorból. 
Vágólapra másolva!

A Tyra Banks egykori szupermodell által kiötlött America's Next Top Model már a tizenegyedik körénél tart az Egyesült Államokban - a magyar változat, a Viasaton futott Topmodell korántsem tett szert ekkora népszerűségre.

Az amerikaiak azonban, úgy tűnik, még mindig nem unják, így Banks és producertársa, Ken Mok a műsorhoz kapcsolódó új projektet is elindítanak, Operation Fabulous címmel. A szériában a Top Model egyik zsűritagja, J. Alexander és a minden epizódban megjelenő divatfotós, Jay Manuel kerülnek előtérbe.

J. és Jay a produkció keretében beutazzák egész Amerikát, minden epizódban más városban állnak meg. Az állomáshelyeken öt nőt választanak ki, akiknek öltözködési és sminkelési tanácsokat adnak, hogy az egyes részek végére az egyszerű háziasszonyokból, ha nem is kifutóképes modellek, de extravagáns nők váljanak.

Az anyaműsor, az America's Next Top Model egy évben kétszer jelentkezik a CW-n: bár nézettsége az utóbbi időben csökkent, még mindig a csatorna legnépszerűbb produkciójának számít.

A Banks-Mok páros egyébként másik szériát is épített már a Top Model sikerére: szintén a CW-n debütál október 22-én a Stylista, melyben több aspiráns küzd az Elle magazin asszistensi állásáért - a csatorna ismertetője szerint, ha Az ördög Pradát visel reality lenne, akkor így nézne ki.