Megasztár vagyok, ments ki innen!

Vágólapra másolva!
Múlt héten jól ment a közepesen híres tévésztárokat megalázó, kellemetlen helyzetekbe sodró Celeb vagyok, ments ki innen, és szintén parádézott a Megasztár, melyben Friderikusz Sándor gondoskodott róla, hogy a kiesett emberek ne csak kisírt szemekkel, csalódottan, hanem megalázva távozzanak a show-ból. Legközelebb talán fizikai kínzásokra is sor kerül mindkét műsorban.
Vágólapra másolva!

Az év 41. hetében a legnézettebb hazai tévé az RTL Klub volt, a tévéző lakosság 26,1 százaléka figyelte átlagban, miközben a TV2 kínálatára 22,6 százalék volt kíváncsi. Az MTV szerényen tíz százalék alatt maradt (9,6%). Estére mindhárom nagy tévé javított eredményein, tehát főműsoridőben kevesebben nézik a kisebb, tematikus csatornákat. A 18-49-es célcsoportban már nem is nagyon érdemes az MTV eredményeit nézni (5,2% az ötven alatti felnőtteknél), viszont ebben a kategóriában vetélkedik az RTL Klub és a TV2: előbbi nyert 5,7 százalékponttal. A Viasat3 az ötven alattiaknál 5,5 százalékot jegyzett.

A legnézettebb műsorok listáján látható, hogy borzasztó erős az RTL Klub hétköznap estéje, mivel az esőerdőben malacot babusgató celebeket, a Fókusz-t és a Rózsa presszó látogatóit is kedvelik a nézők. A Megasztár 1,56 milliós nézőszáma és jó közönségaránya is figyelemreméltó, főképp azért, mert közel négyórás műsorról volt szó (persze a nagy ellenség, a Szombat esti láz még nem tűnt fel a képernyőn). A Hal a tortán legerősebb adása az épp tévézők harmadát érdekelte. Az MTV a szokásos műsoraival tudott felkúszni a Top 30-as listára, 800 ezer néző fölött végzett a Tévé ügyvédje és az Önök kérték, 700 ezer fölött volt a Kékfény és a Csináljuk a fesztivált.

A sorozatok közül (a BK napi szappanopera, tehát más kategória) a Miami helyszínelők a legnézettebb, még akkor is, ha ez RTL-en látott rész már lement a Viasat3-on. A TV2 az NCIS és Doktor House népszerűségének örülhet.

Minden műsor a legnézettebb adásával szerepel!

agb

Forrás: AGB Nielsen