Medveczky Ilonát lapátra tette az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Az RTL szerint a művésznő túl sokat zsörtölődött, többször felelőtlenül nyilatkozott, így kitette őt a Szombat Esti Láz fináléja előtt.
Vágólapra másolva!

"Olyan nyilatkozatokat tett, melyek nem felelnek meg a valóságnak, másrészt súlyosan sértik a produkció és az RTL Klub érdekeit, és kifejezetten sértőek a többi zsűritagra és a táncosokra is" - nyilatkozta Kolosi Péter programigazgató. Schiwert Takács László felelős szerkesztő a Fókusz-nak aról beszélt, hogy a Szombat Esti Láz mindig egy békés, családi műsor volt, és nem fér bele az a folyamatos botrány, amit Medveczky szállított az elmúlt hetekben. (Csak csendben jegyezzük meg, hogy a nyilakozatháborúk és műbalhék amúgy alapfeltételei a nagy show-knak, hiszen kellenek a címlapok, hogy mindenki tudjon a műsorról.)

Erősen neheztelt még a csatorna azért is, mert Medveczky arról számolt be egy lapnak, hogy Stohl volt az RTL favoritja, és rajta, a zsűritagon múlott, hogy Katus Attila nyerte a táncversenyt. A zsűriben hárman maradtak tehát, mivel ma - több szóbeli és írásbeli figyelmeztetés után - szerződést bontott az RTL Klub. Az utolsó műsor szombaton, december 20-án kerül a képernyőre, épp egy időben a Megasztár fináléjával.