Vágólapra másolva!
Az Így jártam anyátokkal eddig is szívesen szerepeltetett sztárvendégeket, ez az évad fináléjában sem lesz másként. 
Vágólapra másolva!

A Comedy Central magyar adásában is láthattuk már az Így jártam anyátokkal azon részeit, melyekben mondjuk Britney Spears vagy Enrique Iglesias szerepelt. Az Egyesült Államokban jelenleg futó negyedik évad egy legalább ennyire szokatlan figurával, Danny Gloverrel rukkol elő.

Glovert a legtöbben valószínűleg a Halálos fegyver-sorozatból, Mel Gibson társaként ismerik, de az IMDb tanúsága szerint több mint száz tévés és filmes szerep áll a háta mögött. Több epizódra szóló szerepet vállalt például a Vészhelyzet-ben vagy a Testvérek-ben, és feltűnt A nevem Earl-ben is.

Az még nem egyértelmű, hogy az Így jártam anyátokkal-ban milyen minőségben fog megjelenni, a sorozat alkotója, Carter Bays ugyanis elég titokzatosan fogalmazott a Zap2It-nek adott interjúban: "Danny Glover érdekes módon tűnik majd fel a show-ban. Nem egészen Danny Glover jön el a műsorba, de az epizódban ő fog megjelenni".

Bays természetesen nem akarta lelőni a poént, így a(z amerikai) nézőknek március 30-ig kell várniuk, hogy kiderüljön a turpisság. Glover talán felvételen jelenik meg, vagy hasonmása szerepel majd, az ötletgazda - az újságíró kérdésére - csak annyit árult el, hogy nem Barney fekete féltestvérének apját játssza majd - hisz az túl kézenfekvő lenne.